Izvor: Radio 021, 20.Apr.2021, 07:11

Policajac povređen na Kapitol hilu umro prirodnom smrću

Zdravstvena komisija Vašingtona je objavila svoj nalaz da je policajac Brajan Siknik, koji je povređen tokom napada pristalica Donalda Trampa na Kapitol hil 6. januara, doživeo moždani udar i preminuo prirodnom smrću.

Siknik je jedan od petoro ljudi koji su izgubili život nakon napada na zdanje američkog Kongresa.

Dve osobe su optužene za napad na Siknika tokom šestojanuarskog meteža, prenosi AP.

Na osnovu izjava svedoka dobijenih na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << istrage, smatralo se da je policajac Siknik udaren u glavu aparatom za gašenje požara, ali je komisija ustanovila da je uzrok smrti loše zdravstveno stanje.

Ovaj nalaz zdravstvene komisije Vašingtona značajno će umanjiti mogućnost federalnog tužilaštva da podnese tužbu za ubistvo Siknika.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Patolog: Policajac Kapitola umro prirodnom smrću nakon nereda u Vašingtonu

Izvor: VOA, 20.Apr.2021

Glavni patolog u okrugu Kolumbija zaključio je da je policajac Kapitola Brajan Siknik  imao dva moždana udara i da je umro prirodnom smrću, nakon što se sukobio sa gomilom pristalica bivšeg predsednika Donalda Trampa tokom juriša na američki Kapitol. Kancelarija patologa saopštila je u ponedeljak...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.