Pogledajte: Avion morao da sleti jer je pijana žena seksualno napala putnika

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Avion morao da sleti jer je pijana žena seksualno napala putnika

Avion koji je leteo iz Baltimora za Vašington morao je prinudno da sleti u Mineapolis kako bi policija uhapsila putnicu koja je, pod uticajem alkohola, seksualno napala jednog od putnika. Pijana žena napala je putnika koji je sedeo do nje u avionu

Do incidenta je došlo pošto je putnik odbio njenu ponudu, zbog čega se ona razbesnela i počela da preti da će ga ubiti.

Kabinsko osoblje je bilo primorano da zbog ove neprijatnosti ženu lisicama veže za sedište, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a ubrzo potom i prinudno prizemlji avion na najbliži aerodrom, gde je nasilnica uhapšena.

Njoj trenutno preti tužba, pošto je čitav incident sada u rukama Ef-Bi-Aja, a neprijatnoj situaciji u kojoj su se našli putnici na ovom letu možete svedočiti i sami, pošto ju je jedan od njih snimio kamerom.

VIDEO > Pijana žena u avionu napala putnika:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prinudno sletanje, zbog nepristojne ponude

Izvor: Mondo, 11.Feb.2014, 13:44

Avion koji je leteo iz Baltimora za Vašington morao je prinudno da sleti u Mineapolis kako bi policija uhapsila..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.