Podmetnut požar u rodnoj kući Bila Klintona

Izvor: B92, 25.Dec.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podmetnut požar u rodnoj kući Bila Klintona

Vašington -- Američke vlasti su saopštile da je požar koji je oštetio rodnu kuću bivšeg predsednika Bila Klintona u gradu Litl Rok, u državi Arkanzas podmetnut.

Policija je saopštila da je požar izbio u zadnjem delu kuće, koja je proglašena nacionalnom istorijskom građevinom, prenosi AP.

Lokalni policijski zvaničnik saopštio je da policija veruje da je reč o podmetnutom požaru. Vatrogasci su požar ubrzo stavili pod kontrolu, pa šteta nije velika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Osećao se miris benzina", izjavio je Frans presu Džej Ar Vilson, načelnik policije u mestu Houp, u američkoj saveznoj državi Arkanzas.

Zasad nema osumnjičenih.

Bill Klinton, 42. američki predsednik, živeo je u toj kući sa majkom, dedom i bakom do svoje četvrte godine.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PODMETNUT POŽAR: Gori kuća Bila Klintona!

Izvor: Mondo, 25.Dec.2015

Požar, koji je verovatno podmetnut, izbio je u četvrtak uveče u rodnoj kući bivšeg američkog predsednika Bila Klintona na jugu SAD, saopštila je danas lokalna policija...Foto: Guliver/Getty Images/Ramin Talaie.."Osećao se miris benzina", izjavio je Frans presu Džej Ar Vilson, načelnik policije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.