Peskov: Suspenzija sankcija protiv „Severnog toka 2“ pozitivan signal

Izvor: Vostok.rs, 20.Maj.2021, 14:56

Peskov: Suspenzija sankcija protiv „Severnog toka 2“ pozitivan signal

Kremlj je reči američkog državnog sekretara Entonija Blinkena o suspenziji sankcija protiv "Severnog toka 2" uzeo kao pozitivan signal, rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Prema njegovim rečima, promena položaja Bele kuće „ne stvara dodatne prepreke“. „Bez obzira na ovu odluku, ponavljam još jednom, posao je obavljen i navedena je namera da se ovaj projekat što pre završi“, rekao je Peskov. Američki državni sekretar Entoni Blinken rekao je ranije da je u interesu Vašingtona da suspenduje ograničenja prema operateru gasovoda "Severni tok 2" AG, izvršnom direktoru i zaposlenim.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

BAJDEN DONEO ODLUKU KOJA OZNAČAVA KAPITULACIJU: Mediji "razapeli" predsednika, Amerika priznala poraz

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021

Najnovija odluka Vašingtona podigla puno prašine..Odluka predsednika Amerike da odustane od sankcija protiv "Nord Strim AG", operatora gasovoda "Severni tok 2", politički je poraz Vašingtona, ocenjuje novinar "Zidojče cajtunga" Hubert Vecel...On je uveren da je šef Bele kuće odlučio da se preda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.