Pentagon: Preduzećemo sve da obuzdamo Iran

Izvor: Press, 21.Maj.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pentagon: Preduzećemo sve da obuzdamo Iran

Vašington -- Američka vojska preduzeće sve neophodne korake kako bi se suprotstavila ponašanju Irana u regionu. saopštio je danas Pentagon
Foto:Gettyimaegs
U saopštenju se dodaje da američka vojska još procenjuje da li bi to moglo da uključi nove akcije ili udvostručenje postojećih.
"Preduzećemo sve neophodne korake >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kako bi se suprotstavili i sprečili zloćudni iranski uticaj u regionu", naveo je portparol Pentagona Kolonel Robert Mening u saopštenju, prenosi Rojters." 

"Procenjujemo da li ćemo da udvostručimo postojecje akcije ili da primenimo nove"", dodao je on. 

Kako se navodi, Mening nije precizirao koje vrste akcija ima na umu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pentagon: Vojska će preduzeti sve neophodne korake kako bi se suprotstavila delovanju Irana

Izvor: Vostok.rs, 22.Maj.2018, 11:48

Američka vojska preduzeće sve neophodne korake kako bi se suprotstavila delovanju Irana u regionu, kao i da još procenjuje da li bi to moglo da uključi nove akcije ili udvostručenje postojećih, saopštio je Pentagon.. . „Preduzećemo sve neophodne korake kako bi se suprotstavili i sprečili...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.