PRONAĐENO TELO ŽENE (32) KOD ŠTALE: Troje dece ostalo zavijeno u crno! Ubica na slobodi, koristio je tup predmet

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 18:39

PRONAĐENO TELO ŽENE (32) KOD ŠTALE: Troje dece ostalo zavijeno u crno! Ubica na slobodi, koristio je tup predmet

Ostaci nestale majke iz Oregona pronađeni su kod štale u ruralnom delu države Vašington.

Policija veruje da je telo Džoane Spiks (32), majke troje dece, premešteno kod štale u Ridžfildu nakon što je umrla usled udarca tupim predmetom u glavu. Iz kancelarije šerifa okruga Klark saopšteno je da se smrt istražuje kao ubistvo.

Džoanina polusestra Erijel Hambi šokirana je jezivim otkrićem.

- Drži me budnom noću to što ko god da je uradio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj nasilni čin… šeta okolo slobodan – rekla je ona.

Džoana je za sobom ostavila sedmogodišnju devojčicu i dva sina tinejdžera. Porodica je otvorila stranicu na GoFundMe da sakupi novac za sahranu.

- Njena deca su jasno dala do znanja da žele da zadrže deo nje sa sobom i da imaju mesto da posete na kojem će njeno ime i život biti ugravirani i nikad zaboravljeni - navodi se na sajtu.

Osumnjičeni za smrt Džoane još nije identifikovan, preneo je “Njujork post”.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.