PRES I JA (RTV1, 21.00)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2021, 05:33

PRES I JA (RTV1, 21.00)

O aktuelnoj poziciji Kine na svetskoj i evropskoj političkoj sceni, odnosima na relaciji Vašington - Moskva - Peking i njihovom reflektovanju na ostatak sveta, region i Srbiju govore diplomata i bivši ministar spoljnih poslova Srbije Ivan Mrkić i prof. dr Stanko Crnobrnja, koji se fenomenom Kine u svojim tekstovima u „Politici“ bavio sa različitih aspekata. 

Kako sačuvati psihičku stabilnost i sučiti se sa svim neprijatnim osećanjima izazvanim kovid epidemijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i izmenjenim načinom života? Savez društava psihoterapeuta već godinu dana pruža besplatnu pomoć građanima kroz akciju „Podrška psihoterapeuta“. O tome govori dr Aleksandra Bubera Ninić, specijalista psihijatrije.

Autor emisije je Zoran Panović, urednica Ljubica Urošević.

RTV1/ četvrtak, 1. april u 21.00
Pogledaj vesti o: Vašington,   Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lavrov uporedio SAD sa „huliganima iz dvorišta“

Izvor: Vostok.rs, 01.Apr.2021

Vašington se ponaša kao „huligani iz dvorišta“, ali Moskva se može zauzeti za sebe, rekao je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov  za "Prvi kanal". Govoreći o odnosima sa Sjedinjenim Državama, ministar je primetio da je „sada moderno opisivati šta se dešava u životnom stilu“. "Svi...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.