Izvor: Blic, 26.Jan.2023, 01:26

PRAVILA RICIN I STAVLJALA GA U PISMA Kanađanka priznala krivicu za pokušaj trovanja Trampa

Dvojna državljanka Francuske i Kanade Paskal Sesil Veronik Ferije danas je pred Saveznim sudom u Vašingtonu priznala krivicu za slanje pretećih pisama koja su sadržavala otrov, bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu i osmorici teksaških policijskih službenika u septembru 2020. godine, prenosi CNN.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Severna Amerika i Donald Tramp: Kanađanka priznala da je bivšem američkom predsedniku poslala otrov

Izvor: Danas, 26.Jan.2023

Žena iz Kanade priznala je krivicu za optužbe za biološko oružje nakon što je bivšem predsedniku Donaldu Trampu poslala pismo sa smrtonosnim otrovom ricin. Koverta je presretnuta u septembru 2020. pre nego što je dostavljena Beloj kući. Američki Federalni istražni biro (FBI) pronašao je otiske...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.