Opljačkana prodavnica satova, pucano na vlasnika

Izvor: Press, 02.Nov.2012, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana prodavnica satova, pucano na vlasnika

Naoružani razbojnici opljačkali su večeras prodavnicu satova u ulici Džordža Vašingtona u Podgorici, a tokom pljačke povređen je vlasnik radnje

Kako prenose podgorički međi, dvojica naoruzanih razbojnika upala su u radnju, jedan je odveo prodavačicu u magacin, dok je drugi čekićem razbio staklenu vitrinu i ukrao više satova.

U tom trenutku, naišao je vlasnik radnje, ali su razbojnici fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nasrnuli na njega, udarajući ga pištoljem po glavi.

Pljačkaši su se potom dali u bekstvo, a vlasnik je pojurio za njima kako bi ih zaustavio, ali su razbojnici zapucali na njega, ali srećom nije pogođen.

Policija je blokirala čitav kvart u kojem se desila pljačka, a istraga je u toku.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.