Olimpijakos stavio 6.000.000 na sto

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 01:30

Olimpijakos stavio 6.000.000 na sto

Iako su u velikoj meri evroligaški klubovi formirali rostere za sledeću sezonu, letnja košarkaška pijaca još nije završena i tek se mogu očekivati još neki spektakularni transferi.
Prema saznanjiima italijanskog novinara Matea Andreanija, jedan takav transfer priprema atinski Olimpijakos, koji je ovog leta doživeo težak udarac odlaskom legendarnog plejmejkera Kostasa Slukasa u redove najvećeg rivala, Panatinaikosa.
On je juče izvestio da je Olimpijakos spremio ponudu od pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << miliona evra za dvogodišnji ugovor sa bekom Vašington Vizardsa Kendrikom Nanom, a večeras je ažurirao tu informaciju najnovijim saznanjem da su crveno-beli iz Pireja dodatno “pojačali“ tu ponudu i na sto stavili šest miliona za dve godine.
Očigledno, u Olimpijakosu su uporbi da angažuju 27-godišnjeg igrača koji je najveći deo svoje seniorske karijere proveo u NBA ligi.
Pre Vizadrsa je dve godine proveo u Lejkersima, a još dve u Majamiju. Ioak, izgleda da je sada vreme i za prvi evroligaški izazov. Andreani uverava da je Nan spreman za taj korak i da je konačan dogovor veoma blizu.
Prošle sezone je ostvario učinak od 7.1 poena, 1.6 skokova i 1.3 asistencija, a ukupno u karijeri ima bolji prosek – 12.1 poena, 2.4 skokova i 2.4 asistencije.




Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.