Obami muva sletela na čelo

Izvor: Glas javnosti, 25.Jan.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obami muva sletela na čelo

VAŠINGTON - Ne kaže se džabe dosadan ko muva.

Američki predsednik Barak Obama jedva se u četvrtak uveče odbranio od dosadnog letećeg stvora koji ga je "napao" u Beloj kući.

Mahao je rukama, terao, ali vajde nije bilo. U jednom trenutku muva mu je sletela i na čelo, što su zabeležili foto-reporteri svih svetskih agencija.

"Ovaj momak me maltretira", našalio se Obama pred okupljenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u trenutku kada je prekinuo i govor da mi mogao da se odbrani od leteće napasti.

Međutim, ovo nije prvi okršaj predsednika s muvom. Slično se dogodilo još pre tri godine u toku intervjua TV En-Bi-Siju (NBC).

I tada mu je dosađivala jedna muva, ali joj je došao glave - zgnječio ju je.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.