Obama nazvao radio stanicu da se požali na saobraćaj /video/

Izvor: Blic, 23.Dec.2009, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama nazvao radio stanicu da se požali na saobraćaj /video/

Guverner Virdžinije Tim Kejn bio je i više nego iznenađen, kada se u radio emisiju u kojoj je gostovao uključio slušalac, izvesni Beri iz Vašingtona, koji se požalio na saobraćaj u toj saveznoj američkoj državi, piše CNN.

Ispostavilo je da poziv dolazi sa adrese Avenija Pensilvanije 1600 (Bela kuća), a da je "Beri" niko drugi do predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama.

"Ovaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << guverneru Kejnu, ovde je, u stvari, predsednik SAD na telefonu", rekao je Obama nakon što su ga uključili u program pod imenom "Beri iz Vašingtona".

"Ne. O Gospode", rekao je Kejn, očigledno potpuno šokiran neočekivanom izjavom.

"Želim da se požalim na saobraćaj u Severnoj Virdžiniji. Umesto da odem tamo, samo bih želeo još da kažem da smo veoma ponosni na vašu službu, kao guverner Virdžinije. I želim vama i vašoj porodici sve najbolje za božićne praznike, nakon odrađenog posla za ljude Virdžinije", nastavio je Obama.

Kejn se zahvalio predsedniku i rekao da mu je najsrećniji dan u četiri godine na funkciji bio kad je Obama izabran za predsednika. Guverner Virdžinije je takođe ukazao da se nada da će i dalje biti na usluzi.

Dva zvaničnika takođe su se našalila na račun svojih supruga, govoreći kako su one superiornije od njih.

"Mi moramo da se držimo zajedno jer smo oženjeni boljim osobama", rekao je Obama.

Portparol Bele kuće Robert Gibs ukazao je da se Obama predstavio kao Beri iz Vašingtona kako bi iznenadio guvernera, preneo je AFP.

Kejna, koji je prošlog januara postavljen za predsednika Demokratskog nacionalnog komiteta, će na poziciji guvernera zameniti republikanac Bob Mekdonel u januaru 2010. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama pozvao radio emisiju da se žali na saobraćaj (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 23.Dec.2009

Američki predsednik Barak Obama pozvao je jednu radio emisiju da bi se požalio na saobraćaj u Severnoj Virdžiniji, preneo je CNN. Obama se najpre predstavio pod imenom Beri iz Vašingtona, da bi, prilikom uključenja, otkrio da zove iz Bele kuće.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.