OBAMA SE RAZVODI?

Izvor: Kurir, 30.Jun.2011, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBAMA SE RAZVODI?

VAŠINGTON - Trač ili ne, ali Amerikom već neko vreme kruži priča da prva dama Sjedinjenih Država Mišel Obama navodno nije srećna ni u braku ni u Beloj kući i da planira da ostavi muža i vrati se u Čikago.

Bela kuća, zasad, nije komentarisala vest koju je objavio američki tabloid Gloub. List piše i da je Mišel suprugu rekla da joj je "svega dosta" i da želi da se vrati u Čikago.

Prema nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izvorima, Obame navodno imaju problema u braku jer predsednik SAD želi još jedno dete, a njegova supruga ne.

Sa druge strane, razlog za njihovo neslaganje u braku jeste drugi predsednički mandat. Naime, Mišel je navodno zapretila mužu da će ga ostaviti ukoliko se ponovo bude kandidovao za predsednika SAD.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.