O najavljenim promenama Vašingtonskog sporazuma mora da se razgovara sa Srbijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2021, 14:31

O najavljenim promenama Vašingtonskog sporazuma mora da se razgovara sa Srbijom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da o delu Vašingtonskog sporazuma koji je Srbija potpisala, ako se želi nešto menjati, mora da se razgovara sa Srbijom.

Vučić je na Zlatiboru upitan za sastanak specijalnog predstavnika za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčaka i šefa Biroa Stejt departmenta za Evropu i Evroaziju Filipa Riker, na kojem su najavljene promene Vašingtonskog sporazuma, kazao da nije ništa gotovo samo što su se sreli Amerikanci i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Evropljani, ili Nemci.

„Interesantno mi je da svi koji su kritikovali Vašingtonski sporazum, govoreći da nije u korist Srbije, sada uglavnom ćute, jer su predstavnici kosovskih Albanaca i neki u Evropi protiv tog dokumenta“, naglasio je on.

Vučić je kazao da za deo koji je Srbija potpisala neko mora Srbiju da pita.

„Lepo je što su se sastali, ali o delu koji je Srbija potpisala i prihvatila neko mora sa Srbijom da razgovara. Mi smo spremni da razgovaramo sa svima“, istakao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o dokumentu iz Vašingtona

Izvor: Beta Video, 14.Jan.2021

BEOGRAD - Povodom vesti da su specijalni predstavnik EU za dijalog Srbije i Kosova, Mirolslav Lajčak, i šef biroa Stejd depertmenta za Evropu, Fiilip Riker, u Briselu razgovarali o promeni dokumenata koje su predstavnici Srbie i Kosova septembra potpisali u Vašingtonu, predsednik Srbije Aleksandar...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.