Novi tripl-dabl Vestbruka, Jokić odličan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi tripl-dabl Vestbruka, Jokić odličan

Košarkaši Oklahome pobedili su prethodne noći Vašington sa 126:115 posle produžetka u NBA ligi, dok je Majami u gostima slavio sa 106:98 protiv Denvera, a odličnu partiju pružio je srpski košarkaš Nikola Jokić. On je za 24 minuta postigao 17 poena i imao 14 skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ljudi, čujete li ''grmljavinu'' - RASEL VESTBRUK! Jokićev ''dabl-dabl''! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2016

Proteklu noć u NBA ligi ponovo obeležio čudesni Rasel Vestbruk, koji je i na četrvtoj uzastopnoj utakmici ostvario ''tripl-dabl''! Njegov tim tek posle produžetka slomio otpor Vizardsa. Od srpskog trija ubedljivo najbolji Nikola Jokić, ali njegova sjajna partija nije bila dovoljna Denveru...Četrvrta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.