Nove sankcije SAD usmerene su protiv ruskog naroda - Ambasada Rusije

Izvor: Vostok.rs, 06.Apr.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove sankcije SAD usmerene su protiv ruskog naroda - Ambasada Rusije

Nove sankcije Sjedinjenih Država, suprotno izjavama Vašingtona, usmerene su protiv ruskog naroda, jer one utiču na hiljade zaposlenih u preduzećima protiv kojih su uvedene restriktivne mere, saopštila je ruska ambasada u Sjedinjenim Državama.

"Vašington je ponovo udario po rusko-američkim odnosima. Sada su pod sankcije došli lideri ruskog biznisa, odbijajući da igraju po scenariju Vašingtona. Istovremeno nam govore da ove mere nisu usmerene protiv ruskog naroda, naprotiv - protiv ogromnih kolektiva sa hiljadama radnika koji su stavljeni na kaznenu listu", - navodi se u saopštenju ambasade.

Visoki zvaničnik administracije SAD ranije je rekao da nametanje novih sankcija protiv ruskih građana i preduzeća nije usmereno protiv naroda Rusije, sa kojom su Sjedinjene Države još uvek spremne na dijalog.

SAD su danas objavile nove sankcije na kojima se nalazi 38 Rusa i kompanija.
 

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

SAD: Zlonamerno delovanje Rusije će imati značajne posledice

Izvor: Vostok.rs, 07.Apr.2018, 12:19

"Ruske akcije protiv SAD i naših saveznika i partnera bile su deo neprestane podrške agresije koja se proširila izvan nedavnih događaja i započela je pre sadašnje administracije. Signal koji ruska vlada mora razumeti jeste: Njeno zlonamerno delovanje će imati značajne posledice", saopšteno...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.