Nova stranka: Početak rekonstrukcije od Vukovog spomenika do Kalemegdana vrhunac bahatosti vlasti

Izvor: Beta, 15.Jun.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka: Početak rekonstrukcije od Vukovog spomenika do Kalemegdana vrhunac bahatosti vlasti

Nova stranka je ocenila danas da početak rekonstrukcije ulica Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana i kompletnog poteza od Vukovog spomenika do Kalemegdana predstavlja "vrhunac bahatosti vlasti" u trenutku kada se izvode radovi na Trgu republike i u Karadjordjevoj, koji su "ionako paralisali Beograd" .U saopštenju Nove stranke se navodi da je posebno "drsko obrazloženje" da je sa pomenutim rekonstrukcijama trebalo početi još na Djurdjevdan, ali su "odložene zbog manjih gužvi na leto"."Gradski odbor Nove stranke zato pita lokalne čelnike u kom to paralelnom univerzumu oni žive, gde niko preko leta ne radi ili, s druge strane, može sebi da priušti letovanje ili drugi vid odmora van grada? U kom to njihovom svetu preko leta niko ne ide kod lekara, nikome ne može da pozli, niko ne završava administrativne poslove?", piše u saopštenju.Dodaje se da vlast prvo treba da "dovede u red" gradski prevoz i Beogradjanima da na uvid rezultate tehničkih pregleda koja su vozila GSP-a morala da prodju, pa da tek potom planski rasporede radove na način ne ugrožavaju kretanje kroz grad i da ono ne traje satima.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova stranka: Početak rekonstrukcije od Vukovog spomenika do Kalemegdana vrhunac bahatosti vlasti

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2019

Nova stranka je ocenila danas da početak rekonstrukcije ulica Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana i kompletnog poteza od Vukovog spomenika do Kalemegdana predstavlja "vrhunac bahatosti vlasti" u trenutku kada se izvode radovi na Trgu republike i u Karađorđevoj, koji su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.