Njuzvik se udružio sa internet portalom Dejli bist

Izvor: S media, 13.Nov.2010, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Njuzvik" se udružio sa internet portalom "Dejli bist"

Američki magazin "Njuzvik", koji je u finansijskim teškoćama, najavio je udruživanje sa informativnim internet portalom "Dejli bist".

Ovo udruživanje će "Njuzviku" udahnuti energiju novog medija, dok bi mladoj veb stranici trebalo da obezbedi verodostojnost starog, proverenog medija, ocenio je "Vašington post".

Prema postignutom dogovoru, "Njuzvik" će i dalje izlaziti kao nedeljnik, a njegove internet operacije biće uključene u veb stranicu "Dejli bista".
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
"Njuzvik", kao i drugi američki politički magazini, već godinama gubi

oglašivače i čitaoce, pa mu je tiraž u drugoj polovini prošle godine pao na 1,97 miliouna primeraka, odnosno na nivo od pre 15 godina.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.