Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na štab Republikanaca u Sjevernoj Karolini

VAŠINGTON - U lokalni štab Republikanske partije u gradu Hilsborou, u Sjevernoj Karolini, tokom noći suboti na nedjelju kroz prozor na ulazu u zgradu ubačen je zapaljivi materijal, saopštile su danas lokalne vlasti.

Neko je takođe na susjednoj zgradi sprejem ispisao grafite, među kojima su i kukasti krst i poruka "Nacistički republikanci idite iz grada ili..", navedeno je na sajtu grada Hilsborou, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Rojters.

Zapaljiva supstanca se zapalila u zgradi, oštetivši dio namještaja pre nego što se plamen ugasio, navedeno je u saopštenju gradskih vlasti.

Još nema procjena o razmjerama štete, niti ko su počinioci.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Napad na štab Republikanaca, vatra i kukasti krst

Izvor: B92, 16.Okt.2016

U lokalni štab Republikanske partije u gradu Hilsborou, u Severnoj Karolini, tokom noći kroz prozor na ulazu u zgradu ubačen je zapaljivi materijal...Neko je takođe na susednoj zgradi sprejem ispisao grafite, među kojima su i kukasti krst i poruka "Nacistički republikanci idite iz grada ili.",...

Nastavak na B92...

NAPADNUT ŠTAB REPUBLIKANACA U Severnoj Karolini ubačen zapaljiv materijal u partijske prostorije

Izvor: Blic, 16.Okt.2016

U lokalni štab Republikanske partije u gradu Hilsborou, u Severnoj Karolini, tokom noći suboti na nadelju kroz prozor na ulazu u zgradu ubačen je zapaljivi materijal, saopštile su danas lokalne vlasti...North Carolina GOP Office Destroyed By Suspected Firebomb: "Nazi Republicans Get Out .. - https://t.co/acVBAbrzE1...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.