NOVINAR KOJI JE OBORIO NIKSONA UDARIO NA TRAMPA: On pojma nema o svetskim pitanjima, u Beloj kući vlada haos! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Sep.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVINAR KOJI JE OBORIO NIKSONA UDARIO NA TRAMPA: On pojma nema o svetskim pitanjima, u Beloj kući vlada haos! (VIDEO)

VAŠINGTON - Nova knjiga Boba Vudvorda, slavnog novinara Vašington posta koji je učestvovao u otkrivanju afere Votergejt, zbog čega je pao tadašnji predsednik SAD Ričard Nikson, objavio je knjigu "Strah: Tramp u Beloj kući", zasnovanu na svedočenjima insajdera iz administracije koji su aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa opisali kao lidera opasno neupućenog u svetska pitanja, a njegovu Belu kuću kao disfunkcionalnu i razorno zaokupljenu unutrašnjim sporovima.
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tramp i saradnici demantuju tvrdnje iz Vudvordove knjige

Izvor: VOA, 05.Sep.2018

Predsednik Tramp ponovo je napao legendarnog novinara Vašington Posta Boba Vudvorda zbog objavljivanja nove knjige koja opisuje Belu kuću pod njegovim vođstvom kao haotičnu i disfunkcionalnu. Tramp je na Tviteru postavio pitanje – zar nije sramota što ljudi mogu da napišu članak ili knjigu,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.