NOVE INFORMACIJE O UZBUNI U VAŠINGTONU: Prvi policijski izveštaj sa lica mesta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 23:48

NOVE INFORMACIJE O UZBUNI U VAŠINGTONU: Prvi policijski izveštaj sa lica mesta (VIDEO)

Ipak lažna uzbuna?

Policija nije pronašla napadača i nije bilo povređenih nakon izveštaja o mogućem upadu čoveka sa oružjem u kompleks američkog Kapitola i moguće je da se radilo o ''lažnom pozivu'', izjavio je portpatol policije Hju Kerju.

- Primili smo poziv o navodnom napadaču, ali deluje kao da je lažna uzbuna. Nema povređenih i nismo pronašli napadača - rekao je on, prenosi Glas Amerike.

Prethodno je policija saopštila da je u Kapitolu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primećena osoba za koju postoji mogućnost da je naoružana, i pozvala ljude koji se nalaze u kancelarijama u zgradi Senata da pronađu zaklon gde su se zatekli.

16/n

🚨🇺🇸 #WashingtonDC. Immagini girate pochi minuti fa. pic.twitter.com/XRFTQLns9t

— Dario D'Angelo (@dariodangelo91) August 2, 2023

S druge strane, američki Senat je na letnjoj pauzi i većina poslanika nije u svojim kancelarijama.

Dok su pripadnici policije pristizali i ulazili u zgrade, turisti su napolju posmatrali čitavu akciju, prenose mediji.

6/n

🚨🇺🇸 Immagini da Washington DC. Si possono notare le persone che camminano con le mani in alto, ben in vista. pic.twitter.com/SAALjQdnuo

— Dario D'Angelo (@dariodangelo91) August 2, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.