NJENA SLOBODA VREDI 400 MILIONA FUNTI: Teheran će udovoljiti zahtevima Vašingtona i Londona, ali samo pod ovim uslovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 16:30

NJENA SLOBODA VREDI 400 MILIONA FUNTI: Teheran će udovoljiti zahtevima Vašingtona i Londona, ali samo pod ovim uslovima

Oko za oko, zub za zub...

Iran će osloboditi četiri Amerikanca koji su optuženi za špijunažu, a zauzvrat traži oslobađanje četiri Iranca koji su zatočeni u SAD i oslobađanje zamrznutih sedam milijardi dolara u iranskom vlasništvu, objavio je danas libanski proiranski TV kanal Al Majadin, pozivajući se na neimenovane visoke iranske zvaničnike.

Iranski državni mediji su citirali izveštaj bez potvrde o detaljima, a nije bilo potvrde ni od američkih vlasti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javlja Rojters.

Državna televizija je takođe citirala anonimnog iranskog zvaničnika koji je rekao da je predvicjen i dogovor prema kojem bi Velika Britanija morala da plati 400 miliona funti za oslobađanje Britanke iranskog porekla, dodaje AP.

Iz Velike Britanije nisu potvrdili da postoji takav dogovor.
Pogledaj vesti o: Vašington,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.