NIJE SLUTIO ŠTA GA ČEKA Pogledajte poslednje trenutke života novinara Kašogija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SLUTIO ŠTA GA ČEKA Pogledajte poslednje trenutke života novinara Kašogija (VIDEO)

Novinar "Vašington posta" ušao je u konzulat Saudijske Arabije u Istanbulu 2. oktobra i iz njega nije izašao

Na popularnom video portalu Jutjub (Youtube) danas se pojavio novi snimak iz Istanbula koji pokazuje poslednje trenutke života saudijskog novinara Džamala Kašogija.

Na snimku se vidi da je Kašogi u tim trenucima bio sa verenicom Hatidže Džengiz. Oni su planirali da se večaju i Kašogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je upravo zbog dokumenata potrebnih za sklapanje braka otišao u konzulat Saudijske Arabije.

.

Više od dve nedelje niko nije znao šta se s njim dogodilo, a zvanični Rijad je ćutao, čak i kada su istražitelji krenuli njegovo telo da traže u obližnjoj šumi.

Na kraju su priznali da je Kašogi stradao u konzulatu, ali da se to dogodilo greškom.

Pratite nas na našem Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.