NHL play off: Washington - Pittsburgha

Izvor: TV Arena Sport, 10.Maj.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NHL play off: Washington - Pittsburgha

Igrači Pittsburgha u prošlom kolu nisu iskoristili prvu meč loptu. Imali su priliku već nakon pet utakmica gde su savladali Washingtona i tako se plasirati u konferencijsko finale.

Capitalsi su previše dobra ekipa da bi sebi dopustili ispadanje već nakon pet utakmica. Ovo je jedan od interesantnijih duela play off-a i svi su očekivali da će pobednik biti poznat posle šeste ili sedme utakmice.

Upravo bi se to moglo i desiti. Penguinsi sada imaju još bolju priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << nego u prošlom kolu. Igraju kod kuće pred svojim navijačima i ovu priliku ne bi trebali propustit. Washington je još uvek u neugodnoj situaciji. Svaki naredni poraz bi značio i kraj sezone.

Pittsburgh je u prvom meču između ova dva tima doživeo poraz nakon produžetaka. U naredna tri je pokazao da u svojim redovima ima sjajne igrače koji mogu daleko dogurati.

Tokom regularnog dela su igrali veoma dobro, a posebno su digli formu pred kraj sezone. Zbog toga su i završili na drugom mestu. Iako je Washington bio favorit uoči ovog duela, posle pet odigranih utakmica Penguinsi imaju prednost od 3:2. Naredni susret igraju u svojoj dvorani i to će biti idealna prilika da pobede Capitalse i tako zakažu finale Istočne konferencije sa Tampa Bay Lightningom, koji je u polufinalu pregazio Islanderse sa 4:1 u seriji.

Pre početka play off-a Washington je bio najveći favorit za osvajanje Stanley Cupa. Iako su bez problema stigli do konferencijskog polufinala, u duelu protiv Penguinsa nisu bili na onom nivou iz regularnog dela prvenstva. U ključnim momentima glavni igrači su zakazali i sada su pred ispadanjem. Naravno, ništa još nije gotovo, ali bi se trebalo desiti veliko iznenađenje pa da Capitalsi ostvare plasman u finale. Jednostavno nisu sebi smeli dopustiti onaj poraz u drugom susretu pred domaćom publikom.

Pogledajte direktan prenos ovog duela na Areni Sport 1 dva sata nakon ponoći.

Kako ne biste propustili najaktuelnije utakmice prijavite se na Arena Sport paket.

Ostale susrete koje uživo prenosimo pogledajte na linku prenosi uživo

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.