NEMA SUMNJE DA SU U PITANJU PRETNJE: Prva reakcija Kremlja nakon Putinovih reči koje su PRODRMALE svet: To su namerno uradili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 15:17

NEMA SUMNJE DA SU U PITANJU PRETNJE: Prva reakcija Kremlja nakon Putinovih reči koje su PRODRMALE svet: "To su namerno uradili!"

Oglasio se Peskov
Potparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je, povodom reakcije Bele kuće na intervju ruskog predsednika Dmitriju Kiseljovu, da su na Zapadu namerno izostavili njegove reči da mu ni na pamet nije palo da primeni taktičko nuklearno oružje u okviru specijalne vojne operacije.
Prethodno je predstavnica Bele kuće Karin Žan-Pjer rekla da je američki predsednik informisan o Putinovom intervjuu i da deo intervjua koji se tiče nuklearnih snaga u Vašingtonu smatraju neodgovornim.
- To je namerno izvlačenje iz konteksta. Zaista, nikakve pretnje primenom nuklearnog oružja sa Putinove strane nisu iznete. On je odgovarao na pitanje novinara, a i to su bila pitanja novinara, a ne nekakva...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.