Meloun: Nadam se da Jokić to nikada neće uraditi protiv nas VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 11:28

Meloun: Nadam se da Jokić to nikada neće uraditi protiv nas VIDEO

Majkl Meloun, trener košarkaša Denvera, bio je zadovoljan posle pobede njegove ekipe nad Vašingtonom.

Nagetsi su slavili sa 130:110 i upisali 37. pobedu u ovoj sezoni.

Bio je to meč u kojem je Nikola Jokić upisao istorijski tripl-dabl, time je protiv svake ekipe u ligi ostvario takav učinak.

Jedino je Denver ostao na toj listi, pa se Meloun našalio:

"Nadam se da Jokić nikada neće to uraditi protiv nas", poručio je Meloun.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Trener Denvera je rekao pre meča kako nije gledao ni minut Ol-star utakmice, ali je pohvalio neke od Jokićevih asistencija na meču sa Vizardsima.

"Kao i svaki sjajan asistent, uvek drži glavu uspravno. On premerava svaki deo terena. Vidi ko je otvoren, gde je odbrana, ima izuzetan IQ. Vidi mnogo stvari pre nego što se dogode", dodao je Meloun.

I on je upitan o tome na kojoj bi poziciji voleo da Denver bude uoči plej-ofa.

"Nisam toliko zabrinut oko toga koji ćemo biti nosioci. Više me brine da svi igrači to dočekaju zdravi. Ako smo svi zdravi u plej-ofu, imam veliko samopouzdanje da je ovo tim koji može da uže u bilo koju NBA arenu i da dobije seriju", zaključio je strateg Nagetsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.