Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2017, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekejn: Prognoze za moj tumor na mozgu su veoma loše

VAŠINGTON - Američki senator Džon Mekejn, kojem je otkriven tumor na mozgu, izjavio je da su mu ljekari dali "veoma lošu prognozu".

Mekejn je u julu operisan zbog tumora na mozgu, za koji je kasnije utvrđeno da je oblik glioblastioma, iste vrste raka zbog koje je preminuo njegov bivši kolega iz Senata Edvard M. Kenedi 2009. godine, podsjeća AP.

U intervjuu za emisiju "60 minuta", emitovanu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tv mreži Si-Bi-Es, Mekejn je rekao da često misli na Kenedija.

On je istakao da je Kenedi nastavio da radi uprkos dijagnozi koja mu je data i da "nikada nije odustao, jer je voleo da bude angažovan".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.