Lavrov poručio Americi: Atlantski okean vas neće spasiti

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 12:09

Lavrov poručio Americi: Atlantski okean vas neće spasiti

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je da Atlantski okean ne garantuje bezbednost Americi.

"Vašington smatra da je njegovo samoodržanje garantovano Atlantskim okeanom, to je velika zabluda ukoliko pokušavaju da gurnu svet na ivicu trećeg svetskog rata. Za sada Vašington huška svoje evropske satelite protiv Rusije, misleći da će proći nekažnjeno", rekao je Lavrov u intervjuu novinaru Pavlu Zarubinu.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMERIKA HUŠKA EVROPSKE SATELIT ZEMLJE U SUKOB: "Okean vas neće zaštiti" - Lavrov najavio Treći svetski rat?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023

Svi strahuju od jednog...Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da je pogrešno verovanje SAD da im Atlantski okean garantuje zaštitu u slučaju izbijanja sukoba širokih razmera, poput trećeg svetskog rata...- Vašington smatra da je njegovo samoodržanje garantovano Atlantskim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.