LAVROV RAZOTKRIO PRLJAVE NAMERE VAŠINGTONA! Čim se situacija promeni, oni okreću svoja leđa

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 21:24

LAVROV RAZOTKRIO PRLJAVE NAMERE VAŠINGTONA! "Čim se situacija promeni, oni okreću svoja leđa"

Sergej Lavrov o odnošenju SAD prema zemljama kojima "pomažu".

Sjedinjene Američke Države zainteresovane su za destabilizaciju situacije u svakom kutku sveta, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

- Ako pogledate sve inostrane avanture Sjedinjenih Država u poslednjih, verovatno, 50 godina, počev od Vijetnama, nije bilo ni jedne priče u kojoj su one donele neku dobrobit zemlji, regionu u čijim poslovima su intervenisali. Ovo samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrđuje zaključak da je u njihovom interesu da destabilizuju sve i svakoga - dodao je ministar.

- Zatim čekaju da neko dođe po njihove dolare koje štampaju u ogromnim količinama, da će računati na to da će SAD opet nekome da „pomognu“ - objasnbio je Ministar

Lavrov je naglasio da bi naknadno oni koji računaju na takvu pomoć trebalo da se sete tužnog iskustva svih lidera zemalja u kojima su SAD pokušale da odigraju neku ulogu, lidera koji su se oslanjali na SAD.

- Čim bi se situacija promenila, Vašington bez grižnje savesti, bez oklevanja prepuštao bi ove lidere njihovoj sudbini i počinjao novu fazu svoje sebične politike - naglasio je on.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.