Kosnet: Moguće promene Vašingtonskog sporazuma u budućnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2021, 21:29

Kosnet: Moguće promene Vašingtonskog sporazuma u budućnosti

Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet izjavio je danas da je Vašingtonski sporazum i dalje na snazi, sve dok u budućnosti ne bude bilo moguće uneti neke izmene.

"Očekujem da ćemo nastaviti sa radom, gradeći na već postignutim rezultatima", napisao je Kosnet na Tviteru u objavi u kojoj je postavio i intervju za RTK2.

On je u intervjuu, pored ostalog, naveo da su predstojeći parlamentarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbori 14. februara veoma važni za tzv Kosovo i uputio poziv političkim strankama da "spuste loptu" i usredsrede se na potrebe građana i predstavljanje programa.

"Ohrabrujemo sve političke stranke i sve koji su uključeni u izborni proces da za održavanje uspešnih izbora 'spuste loptu', jer su stvari veoma osetljive, i da se usredsrede na potrebe građana Kosova kako bi omogućili da se čuje i njihov glas, a da stranke predstave program jer često preovladava politikanstvo. Bitno je da narod Kosova razume kakvi su planovi stranaka za unapređenje "života svih građana", rekao je Kosnet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.