Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Okt.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumbija: Poginuo jedan od najtraženijih krijumčara drogom

Jedan od najtraženijih krijumčara drogom Viktor Ramon Navaro, poznat po nadimku Megateo, poginuo je kada su kolumbijske snage iz vazduha bombardovale džunglu na sjeveru Kolumbije nedaleko od gradnice sa Venecuelom.

Analitičari navode da je smrt Megatea veliki udarac krijumčarenju droge i da se time okončava duga potraga usmjerena na oblast u kojoj djeluju narko bande i Revolucionarne oružane snage Kolumbije /FARK/.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << Vašington je za Megateom raspisao novčanu nagradu u iznosu od pet miliona dolara.

"Obavještajne službe vazduhoplovnih snaga potvrdile su da je Megateo ubijen. Kriminalci završavaju pred licem pravde ili u grobu", naveo je u saopštenju kolumbijski predsjednik Huan Manuel Santos.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kolumbija: Ubijen jedan od najtraženijih krijumčara droge

Izvor: Blic, 03.Okt.2015, 00:32

Jedan od najtraženijih krijumčara droge Viktor Ramon Navaro, poznat po nadimku Megateo, poginuo je kada su kolumbijske snage iz vazduha bombardovale džunglu na severu Kolumbije nedaleko od granice sa Venecuelom...Analitičari navode da je smrt Megatea veliki udarac krijumčarenju droge i da se time...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.