Izvor: Kurir, Beta, 24.Jan.2010, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kastro : Zašto su SAD poslale vojnike na Haiti

HAVANA, 24. januara 2010. (Beta-AP) - Bivši kubanski predsednik Fidel Kastro zapitao se zašto su SAD i ostale zemlje poslale vojnike u zemljotresom razrušen Haiti, navodeći da vojno prisustvo ometa međunarodnu saradnju. Kastro je u kolumni u današnjem izdanju državnih novina napisao da je Vašington "iako niko ne zna kako ili zašto" rasporedio trupe "kako bi okupirao haićansku teritoriju", a ostale zemlje su se prilagodile tome. 

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U martu se završava obnova Doline sfingi

Izvor: Beta, 24.Jan.2010

LUKSOR, 24. januara 2010. (Beta-AP) - Luksor će postati jedan od najvećih muzeja na otvorenom u svetu kada više miliona vredan projekat obnove "Doline sfingi" bude završen u martu, rekao je danas guverner Luksora Samir Farag...Projekat obnove tri kilometara dugog prolaza sa sfingama koji povezuje velike...

Nastavak na Beta...

Producenti nagradili The Hurt Locker

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jan.2010, 11:57

LOS ANĐELES, 25. januara 2010. (Beta-AP) - Priča o Iraku "The Hurt Locker" proglašena je za najbolji film na svečanoj dodeli nagrada američkog Udruženja producenata održanoj u nedelju uveče u Los Anđelesu. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.