KRAJ DRAME KOD PENTAGONA: Policajac izboden na smrt, napadač ubijen na licu mesta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 21:47

KRAJ DRAME KOD PENTAGONA: Policajac izboden na smrt, napadač ubijen na licu mesta (VIDEO)

Vozila metroa i autobusi po naređenju do daljeg zaobilaze područje zbog policijske istrage

Tokom jutrošnje pucnjave na autobuskoj okretnici kod zgrade Pentagona u Vašingtonu, jedan oficir policije Pentagona je na smrt izboden nožem, a najmanje jedna osoba je pogođena tokom pucnjava, potvrdila su dva dobro upućena anonomna izvora.

U izveštaju AP se navodi da je napadač "ubijen na licu mesta", da su zgrada i okolina Pentagona više od jednog sata bili pod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blokadom, kao i da je do pucnjave došlo ispred same zgrade ministarstva odbrane SAD, na okretnici gradskih autobusa sa koje hiljade zaposlenih u Pentagonu ulaze na posao, preneli su ranije američki mediji.

Vozila metroa i autobusi po naređenju do daljeg zaobilaze Pentagon zbog policijske istrage.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ubijen policajac u blizini Pentagona, u pucnjavi povredjeno nekoliko ljudi

Izvor: Beta, 03.Avg.2021

 Jedan policajac je preminuo nakon što je napadnut nožem na stanici metroa u blizini američkog Ministarstva odbrane, Pentagona.Osumnjičeni za napad je ubijen, piše AP.Ranije je saopšteno da se u blizini Pentagona dogodila pucnjava u kojoj je povredjeno više ljudi, a Pentagon se nalazi u stanju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.