Izabela i Džejkob najpopularnija imena za bebe

Izvor: Beta, 07.Maj.2010, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabela i Džejkob najpopularnija imena za bebe

VAŠINGTON, 7. maja 2010. (Beta-AP) - Ime Izabela je prošle godine u SAD bilo najpopularnije ime za novorodjene devojčice, dok je Džejkob ime koje je najviše puta dato dečacima.

Izabela je sa prvog mesta smenila Emu koja je bila najpopularnija 2008. Džejkob je na prvom mestu 11. godinu zaredom, saopštila je u petak američka Uprava za socijalno osiguranje.

Posle Izabele, Ema je na drugom mestu, a slede Olivija, Sofija i Ava. Na listi muških imena posle Džejkoba su Itan, Majkl, Aleksander i Vilijam.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izabela i Džejkob najpopularnija imena za bebe

Izvor: NaDlanu.com, 07.Maj.2010

VAŠINGTON, 7. maja 2010. (Beta-AP) - Ime Izabela je prošle godine u SAD bilo najpopularnije ime za novorođene devojčice, dok je Džejkob ime koje je najviše puta dato dečacima. Izabela je sa prvog mesta smenila Emu koja je bila najpopularnija 2008. Džejkob je na prvom mestu 11. godinu zaredom,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.