Ivanka Tramp gost Olimpijade u robotici u Vašingtonu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanka Tramp gost Olimpijade u robotici u Vašingtonu (VIDEO)

Ivanka Tramp, ćerka predsednika SAD-a Donalda Trampa, posetila je prvu Olimpijadu u robotici koja se održava danas u Vašingtonu.

Ona je na društvenim mrežama objavila da joj čast da je bila na događaju, koji ujedinjuje najblistavije umove omladine širom sveta.

"Predstavnici više od 160 zemalja pokazali su svoje veštine u programiranju. Ovo je više od Olimpijade, ovo je igra u kojoj svi mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da učestvuju i postanu profesionalci. Drago mi je što sam upoznala mnogo mladih ljudi, koje je radna etika i genijalnost dovela do velikih uspeha i pruža im mogućnost da predstavljaju svoju zemlju na ovom takmičenju. Robotika i inženjering su ključni za buduće generacije", napisala je Ivanka Tramp.

It was an honor to attend the FIRST Robotics Competition, which brings together the brightest minds of our global youth to showcase technology and engineering skills. With more than 160 countries represented, the FIRST Competition goes beyond robotics. It is a game that everyone can play and where everyone can turn pro! I am excited to meet these young men and women, whose work ethic, ingenuity and passion has driven them to achieve tremendous success and granted them the opportunity to represent their home countries at this challenging competition. Teaching robotics and engineering skills to the next generation of innovators is critical to the future of our economy and the world! #STEM #Robotics @first_official_

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jul 18, 2017 at 6:51am PDT

Inače, drugog dana Olimpijade u robotici, koja se održava u Vašingtonu, srpski tim će četvrti krug takmičenja početi u AQUA timu od 16.39 časova.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.