Iran: Progonićemo svakog agresora

Izvor: RTS, 21.Sep.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran: Progonićemo svakog agresora

Šef iranske Revolucionarne garde zapretio je potencijalnim agresorima na Iran.
Iran će progoniti svakog agresora, čak i ako izvrši ograničen napad, naći ga i uništiti, izjavio je šef iranske Revolucionarne garde pošto su zvaničnici iz Rijada i Vašingtona okrivili Teheran za napada na saudijska naftna postrojenja.

"Budite >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oprezni, ograničena agresija neće i ostati ograničena. Uslediće kazna i nastavićemo do potpunog uništenja bilo kojeg agresora", poručio je šef Garde Hosein Salami aprenosi Rojters.
Iran negira umešanost u napade na saudisjka naftna postrojenja za koje tvrdi da su ih izveli jemenski pobunjenici Huti, koje Teheran podržava u borbi protiv koalicije predvođene Saudijskom Arabijom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RT: Ko god želi da njegova zemlja postane glavno bojište, samo napred - Teheran

Izvor: Vostok.rs, 21.Sep.2019

Komandant Revolucionarne garde Irana je obećao da će oboriti sve bespilotne letelice koje naruše vazdušni prostor zemlje, te da će odbiti bilo kojeg agresora. Upozorenje je usledilo nakon što su SAD optužile Iran za napad na saudijska naftna postrojenja i saopštenja SAD da šalju dodatne snage...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.