Igrač Indijane nije hteo da izađe iz igre! (VIDEO)

Izvor: JavneVesti.com, 12.Maj.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač Indijane nije hteo da izađe iz igre! (VIDEO)

Pol Džordž je bio zvezda večeri u pobedi Pejsersa nad Vašingtonom za treću pobedu u seriji. Oklahoma je ispustila vođstvo u Los Anđelesu i dozvolila Klipersima da izjednače na 2-2

 
Delovalo je da će Oklahoma upisati treći trijumf u NBA polufinalnoj seriji konferencije Zapad proti Los Anđeles Klipersa, ali su dozvolili da protivnik iz “grada >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << anđela” u samoj završnici izjednači na 2:2. Naredni meč igra se u Oklahomi u utorak.
 
 
Na krilima Darena Kolisona, koji je od 18 poena ubacio deset u finišu utakmice, Klipersi su slavili rezultatom 101:99, i to posle preokreta, jer je Tander napravio preveliki broj grešaka.
 
Blejk Grifin je bio najefikasniji sa 28 poena, dok je Kris Pol zabeležio 23 uz deset asistencija, a Džamal Krofort dodao je 18 poena.
 
Oklahomi na kraju nisu pomogli 40 poena Kevina Durenta, jer su Rasel Vestbruk (27 poena) i Serž Ibaka promašajima prokockali šansu da ipak obezbede pobedu svojoj ekipi.
 
 
Na Istoku, Indijana je uspela da dođe na samo korak od plasmana u narednu fazu, s obzirom da je upisala treću pobedu protiv Vašingtona – 95:92.
 
Najzaslužniji za to bio je Pol Džordž, koji je “leteo” po terenu i ubacio 39 poena za 46 minuta igre (dodajući 12 skokova).
 
- Hteo sam nekoliko puta da ga izvedem iz igre da se odmori, ali on je samo govorio “ne”. Uglavnom to ne dopuštam, ali je on konstantno postizao poene i imao odlične poteze – rekao je posle pobede trener Pejsersa Frank Vogel za Džordžovu partiju.
 
Roj Hibert je ubacio 17 poena za pobedničku ekipu, Džordž Hil 15, a Dejvid Vest 15.
 
Na strani poraženih, Bredli Bil je postigao 20 poena, a Trevor Ariza 16.

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Pol: Kolison igra srcem

Izvor: B92, 12.Maj.2014

Plejmejker Los Anđeles Klipersa kaže da je Daren Kolison prelomio meč sa Oklahoma Sitijem u kojem su Klipersi izjednačili na 2-2 u seriji. "Nekako smo se izvukli, nekako smo pronašli način", kazao je Pol, čiji tim je gubio i sa 22 poena razlike, "Kolison je bio neverovatan. Jednostavno morate...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.