Izvor: RTS, 14.Avg.2020, 08:58

Hoti potvrdio sastanak u Vašington, Tači se zahvalio

Kosovski premijer Avdululah Hoti, potvrdio je da će u Vašingtonu 2. septembra biti održan sastanak sa zvaničnicima Beograda na poziv specijalnog izaslanika Sjedinjenih Država za dijalog Ričarda Grenela. Naveo je da će tema razgovora biti ekonomija. Tači se zahvalio se SAD na izuzetnoj posvećenosti miru i stabilnosti u regionu.
"Sjedinjene Države su uvek bile presudne u procesu izgradnje države na Kosovu. Drugog septembra sastajemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se u Beloj kući kako bismo razgovarali sa srpskom stranom, kao dve nezavisne zemlje, o velikim projektima ekonomske saradnje koji će promeniti ekonomsku perspektivu Kosova i regiona. Kosovo je blagosloveno sa prijateljima koje ima", napisao je Hoti na svom Fejsbuk nalogu.

Reagujući na sastanak u Beloj kući kosovski predsednik Hašim Tači napisao je na Tviteru da su pozdravili poziv i zahvalio se SAD na izuzetnoj posvećenosti miru i stabilnosti u regionu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoti: U Vašingtonu će biti reči o ekonomskoj saradnji

Izvor: Blic, 14.Avg.2020

Kosovski premijer Avdulah Hoti potvrdio je da će 2. septembra u Vašingtonu biti održan sastanak sa predstavnicima Srbije, na poziv specijalnog američkog izaslanika Ričarda Grenela, a tema razgovora biće ekonomija, prenosi portal Kosovo onlajn.

Nastavak na Blic...

Hoti: Razgovaraćemo kao dve nezavisne zemlje o velikim projektima ekonomske saradnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2020

Premijer privremenih kosovskih institucija Avdululah Hoti, potvrdio je danas da će u Vašingtonu 2. septembra biti održan sastanak sa zvaničnicima Beograda, a na poziv specijalnog izaslanika Donalda Trampa za dijalog Ričarda Grenela...On je to napisao na svom Fejsbuku i istakao da će tema razgovora...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tači pozdravio poziv za susret u Beloj kući

Izvor: Danas, 14.Avg.2020

Predsednik Kosova Hašim Tači pozdravio je danas poziv izaslanika predsednika Sjedinjenih Američkih Država Ričarda Grenela za sastanak lidera Kosova i Srbije u Beloj kući.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.