Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 02:30

Haverc savladao bivšeg golmana Čuke, Arsenalov rafal na startu američke turneje!

Arsenal je debitovao na američkoj turneji pobedom, spakovali su pet komada izabranoj selekciji MLS lige, a Kai Haverc je otvorio konto u dresu „Tobdžija“. On je savladao bivšeg golmana Čukaričkog i momka koji je debitovao za reprezentaciju Srbije, Đorđa Petroviča, na kraju je bilo 5:0 za Engleze. 
Meč je igran u Vašingtonu, ovo je najubedljivija pobeda jednog stranog tima protiv selekcije američke lige, meč je tradicionalan, igra se već gotovo tri decenije, rivali se menjaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ali Ol-Star MLS selekcija nikada nije izgubila ovako visokim rezultatom.
Amerikanci na čijoj je klupi bio menadžer Di-Sija, Vejn Runi su bili u podređenom položaju tokom čitave večeri, svih pet šuteva „Gunera“ u okvir gola je završilo u mreži, rival gotovo da nije pretio.
Žesus je već posle pet minuta načeo nekadašnjeg golmana Dortmunda Burkija, do poluvremena je Trosard duplirao prednost. U nastavku dva golmana, prvo Miler, pa onda naš Petrović savladana su tri puta, Žorginjo je iz penala povisio na 3:0 i onda u poslednjih pet minuta Martineli i Haverc postavljaju konačnih 5:0.
Na američkoj turneji Arsenal čeka Junajted već u subotu uveče u Njujorku, pa onda sredinom naredne nedelje Barsa u Los Anđelesu. Generalna proba pred Komjuniti Šild protiv Sitija biće Emirejts Kup početkom avgusta. 
— ESPN FC (@ESPNFC) July 20,

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.