Grudi više nego na izvolte (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grudi više nego "na izvol'te" (FOTO)

Maraja Keri je nastupala na dodeli Bet honors nagrada u Vašingtonu. Kako je pevala? Ko zna! Njen glas je pao u drugi plan jer su svi "brinuli" da li će joj potpuno ispasti grudi iz haljine, koja ih je jedva prekrivala...

Koga briga kako je pevala?! Imali ljudi veće "probleme"

 

Maraja, očigledno veoma ponosna na svoje poprsje (s razlogom!), nosila je crnu haljinu sa dekolteom koji je malo toga ostavljao mašti.

  Ponosna na svoje obline
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

 

Sve je i bukvalno visilo o koncu - kreaciju su držale dve tanke bratela. To joj nije bilo dovoljno "opasno" samo po sebi, pa se popela na klavir.

  Na kraju se još i popela na klavir

 

Pevačica je na cereomoniji, koja se organizuje u čast Afro-Amerikance koji su se istakli u muzici, literaturi, edukaciji i na drugim važnim područjima, pevala novi singl "You're Mine".
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Grudi više nego "na izvol'te" (FOTO)

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Maraja Keri je nastupala na dodeli Bet honors nagrada u Vašingtonu. Kako je pevala? Ko zna! Njen glas je pao u drugi plan jer su svi „brinuli“ da li će joj potpuno ispasti grudi iz haljine, koja ih je jedva prekrivala…. Opširnije

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.