Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2023, 11:58

G7: Nećemo dozvoliti da se trgovina upotrijebi kao političko oružje

HIROŠIMA - Sjedinjene Američke Države i ostale bogate demokratije iz G7 saopštile su danas će se svako ko pokuša da upotrijebi trgovinu kao oružje suočiti sa posljedicama, čime je, kako ocjenjuje Rojters, poslat jak signal Kini u vezi sa praksama za koje Vašington kaže da odgovaraju "ekonomskom maltretiranju".
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Amerika poslala signal Kini: "Nećemo dozvoliti"

Izvor: B92, 20.Maj.2023

Sjedinjene Američke Države i ostale bogate demokratije iz G7 saopštile su danas će se svako ko pokuša da upotrebi trgovinu kao oružje suočiti sa posledicama...Time je kako ocenjuje Rojters, poslat jak signal Kini u vezi sa praksama za koje Vašington kaže da odgovaraju "ekonomskom maltretiranju"...Lideri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.