Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2020, 10:13

Filips: Rok za sporazum Beograda i Prištine ograničiti na godinu dana

VAŠINGTON - Direktor Instituta za ljudska prava njujorškog Kolumbija univerziteta Dejvid Filips izjavio je da, kada je riječ o dijalogu Beograda i Prištine, postavljanje određenog roka može primorati strane da donose teške odluke koje su im potrebne kako bi se postigao dogovor.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Filips: EU treba da ograniči dijalog Srbije i Kosova na godinu dana

Izvor: Beta, 22.Jul.2020

Američki profesor Dejvid Filips, bivši savetnik Stejt departmenta, izjavio je da bi Evropska unija trebalo da postavi rok za okončanje dijaloga Beograda i Prištine i da Srbija na kraju tog procesa treba da prizna Kosovo kao suverenu i nezavisnu državu u postojećim granicama."Postavljanje odredjenog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.