Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2021, 22:38

FOTO: Inauguracija Džoa Bajdena

Džo Bajden položio je zakletvu u Vašingtonu uz strogi protokol, čime je zvanično postao 46. predsednik SAD. Kamala Haris položila je zakletvu za potpredsednicu SAD. U govoru nakon polaganja zakletve, Bajden je pozvao na jedinstvo i poručio da će biti predsednik svih Amerikanaca.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Bidenov poziv na jedinstvo podeljenoj naciji u krizi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jan.2021, 08:36

Novi predsednik SAD Džo Bajden u inauguracionom govoru pozvao je na jedinstvo Amerikanaca suočenih s dubokom zdravstvenom i ekonomskom krizom, ali i političkim i rasnim podelama. Pozivi na jedinstvo uobičajeni u ovakvim prilikama, možda nikada nisu bili potrebniji Americi u poslednjih 150 godina.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.