Epstajn sahranjen u neobeleženoj porodičnoj grobnici

Izvor: Večernje novosti, 23.Avg.2019, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epstajn sahranjen u neobeleženoj porodičnoj grobnici

Džefri Epstajn navodno je sahranjen u neoznačenoj grobnici pored svojih roditelja VAŠINGTON - Džefri Epstajn, američki milijarder optužen za pedofiliju i dečju prostituciju, navodno je sahranjen u neoznačenoj grobnici pored svojih roditelja, čija su imena uklonjena sa nadgrobnog spomenika kako bi se sprečio vandalizam. Na ploči na grobnici njegovih roditelja na groblju IJ Moris na Floridi, Davidova >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zvezda zamenjena je praznom pločom, prenosi britanski Miror. Veruje se da je odluka doneta kako bi se zaštitili grobovi od vandala koji su zgroženi Epstajnovim pedofilskim postupcima. Ovaj milijarder ubio se u zatvoru 10. avgusta dok je čekao suđenje zbog tvrdnji da je vodio grupu za dečiju prostituciju. PROČITAJTE JOŠ - KOME JE LAKNULO ZBOG SMRTI EPSTAJNA? Moćnici u paukovoj mreži oko milionera pedofila, Srbija jedno ime pamti po zlu Epstajn, koji je uhapšen 6. jula, izjasnio se da nije kriv za optužbe za trgovinu ljudima u koju su bile uključene desetine maloletnih devojaka starosti od 14 godina, u periodu od 2002. do 2005. godine. Prethodno je priznao podvođenje maloletnika 2008. i proveo 18 meseci u zatvoru pošto je pristao na sporazum o priznanju krivice.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Epstajn sahranjen u neobeleženoj grobnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2019

Džefri Epstajn, američki milijarder optužžen za pedofiliju i dečiju prostituciju, navodno je sahranjen u neoznačenoj grobnici pored svojih roditelja, čija su imena uklonjena sa nadgrobnog spomenika kako bi se sprečio vandalizam...Na ploči na grobnici njegovih roditelja na groblju IJ Moris na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Epstajn sahranjen u neobeleženoj porodičnoj grobnici

Izvor: RTV Pink, 23.Avg.2019

Džefri Epstajn, američki milijarder optužen za pedofiliju i dečju prostituciju, navodno je sahranjen u neoznačenoj grobnici pored svojih roditelja, čija su imena uklonjena sa nadgrobnog spomenika kako bi se sprečio vandalizam.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.