Džudistkinja Jelena četiri puta prvakinja Amerike

Izvor: Politika, 02.Dec.2011, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džudistkinja Jelena četiri puta prvakinja Amerike

Dvanaestogodišnja devojčica koja se bori u dresu Srbije četvorostruka je džudo prvakinja Amerike

Od našeg stalnog dopisnika

Vašington – Jelena Veskov će pred kraj marta 2012. proslaviti 13. rođendan, ali već ima sportski staž od devet godina i u porodičnoj kući u Šantiliju (država Virdžinija), oko 50 kilometara jugozapadno od Vašingtona, impresivnu kolekciju velikih i malih šampionskih pehara i medalja koje je osvojila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

Ona, stariji brat Ivan, majka Dragana i otac Aleksandar državljani su Srbije – mamin posao lekara i međunarodnog eksperta za zdravstvo odveo ih je početkom devedesetih prvo u Bocvanu, gde je Jelena i rođena, odakle su se preselili u Ameriku.

...........................................

Ceo tekst pročitajte u štampanom izdanju od 03. decembra. Ako ste zainteresovani da se pretplatite na elektronsko izdanje cele „Politike“ kliknite OVDE.

Milan Mišić

objavljeno: 03.12.2011

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.