Drama u Vašingtonu: Vatrogasci evakuisali ljude, a onda je eksplodiralo VIDEO

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 19:00

Drama u Vašingtonu: Vatrogasci evakuisali ljude, a onda je eksplodiralo VIDEO

U eksploziji gasa u zgradi u Vašingtonu povređena je jedna osoba, a pre eksplozije evakuisani su stanari zgrade, kao i jedan vrtić sa 16 dece.

Vatrogasci su odgovorili na dojavu o curenju gasa u naselju Anakostja, ali nisu mogli da zaustave curenje, prenosi BBC.

"Gas se primećivao. Mogli ste da čujete kako curi, kao i da ga osetite sa ulice", rekao je novinarima poručnik Rajan Bolton iz Vatrogasne službe.

Eksplozija se dogodila u roku od 15 minuta po >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolasku vatrogasne ekipe i u njoj su oštećene tri zgrade. Lokalni mediji su javili da je muškarac zadobio lakše povrede nakon što su ga pogodili delovi ruševina i prebačen je u bolnicu.

Uzrok curenja se još istražuje, ali šef vatrogasne službe Džon Doneli rekao je da veruje da se to "dogodilo nakon što je vozilo udarilo u merač gasa".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.