DŽOKER UHAPŠEN ZBOG IZAZIVANJA NEREDA? Uhvaćen na PROTESTU, pa PRIZNAO - tužna ISTINA o njegovom ŽIVOTU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽOKER UHAPŠEN ZBOG IZAZIVANJA NEREDA? Uhvaćen na PROTESTU, pa PRIZNAO - tužna ISTINA o njegovom ŽIVOTU!

Policija reagovala!

Hoakin Finiks, poznatiji kao "Džoker" i Martin Šin, otac Čarlija Šina, uhapšeni su na protestu posvećenom klimatskim promenama na Kapitol hilu u Vašingtonu. Njih dvoje su se pojavili na nedeljnom protestu koji organizuje njihova koleginica, Džejn Fonda, a koji je počeo u oktobru prošle godine.

Protestu su prisustvovale i druge slavne ličnosti uključujući Suzan Sarandon, Amber Valetu... Kako prenose mediji, holivudski aktivisti nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslušali naređenje da se raziđu. Finiks je tom prilikom pozvao javnost da ne koristi mesne i mlečne proizvode jer su "štetni za okolinu". Glumac je tužno priznao da ipak ne može da izbegne putovanja avionom, piše Sputnik.

- Borim se oko toga šta sve mogu da uradim. Ima stvari koje ne mogu da izbegnem. Ovde sam sinoć doleteo avionom. Ali jedna stvar koju mogu da promenim je da mogu da menjam svoje navike u ishrani, pa želim da apelujem na sve vas da mi se u tome pridružite - rekla je zvezda filma Džoker.

BONUS VIDEO: MRKLI MRAK, A ON U ŠUMI: Zbog onoga što je uradio na praznik, pevač izazvao ODUŠEVLJENJE (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

“Džoker” uhapšen u Americi, a ovo je razlog

Izvor: Story, 11.Jan.2020

Kako prenose svi svetski mediji, glumac Hoakin Finiks, koji tumači ulogu planetarno popularnog “Džokera” i njegov stariji kolega Martin Šin, otac Čarlija Šina, uhapšeni su na protestu posvećenom klimatskim promenama na Kapitol hilu. Da li to čujemo svadbena zvona: VERIO SE slavni par? Naime,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.