DRAMA: Ukrao avion i poginuo!

Izvor: Mondo, 11.Avg.2018, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA: Ukrao avion i poginuo!

Aviomehaničar poginuo pošto je uzleteo sa međunarodnog aerodroma ukradenim avionom!

Aviomehaničar je ukrao prazan avion kompanije "Aljaska erlajnsa" i uzleteo sa međunarodnog aerodroma Sijetl-Takoma u državi Vašington, a potom se srušio u blizini ostrva Ketron.

Neimenovani mehaničar, radnik te aviokompanije, poleteo je "bez bilo čije dozvole" i zatim se srušio u more!.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Incident se dogodio u petak uveče, a u pitanju je avion "Q400" koji može da ima i do 78 mesta.

Preliminarna istraga ukazuje da se nesreća dogodila jer je mehaničar "izvodio akrobacije ili nije dovoljno bio obučen za letenje", objavila je lokalna policija na Tviteru.

Agencija AP, pozivajući se na izjave svedoka, navodi da je za avionom poletela i vojna letelica koja ga je pratila.

Aerodrom je saopštio da je ponovo operativan.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik ukrao avion i neovlašteno uzletio

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2018

SIJETL - Radnik međunarodnog aerodroma u Sijetlu ukrao je avion sa piste i bespravno poletio nakon čega se letjelica ubrzo srušila, saošteno je danas sa međunarodnog aerodroma "Sijetl-Takoma"...Niko od putnika nije bio u avionu tokom incidenta i aerodrom je nastavio sa uobičajenim radom...Avionska...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Radnik aerodroma ukrao prazan avion, srušio ga blizu Sijetla

Izvor: VOA, 11.Avg.2018

Radnik aerodroma u Sijetlu u državi Vašington ukrao je prazan avion, leteo neko vreme i izvodio akrobacije pre nego što je oborio avion koji je pao na ostrvo Ketron u petak uveče. Ostrvo je gotovo nenaseljeno. Kancelarija lokalnog šerifa saopštila je na Tviteru da je 29-godišnji radnik zemaljskog...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.