Članovi predsedništva BIH sa američkim zvaničnicima o situaciji u BIH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2023, 08:22

Članovi predsedništva BIH sa američkim zvaničnicima o situaciji u BIH

Članovi Predsedništva BIH sastali su se u Vašingtonu sa glavnim zamenikom savetnika za nacionalnu bezbednost Džonom Fajnerom i specijalnom pomoćnicom predsednika i višom direktorkom za Evropu Saveta za nacionalnu bezbednost Amandom Slout, saopštila je predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović.

"Sagovornike smo upoznali o političkoj i bezbednosnoj situaciji u BiH, kao i procesu implementacije izbornih rezultata na svim nivoima vlasti", navela je Cvijanović na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Instagramu.

Ona je dodala da je na sastanku bilo reči i o globalnim i regionalnim izazovima, kao i o potrebi očuvanja energetske bezbednosti u kontekstu složenih globalnih okolnosti.

Sastanku su prisustvovali i hrvatski i bošnjački član Predsedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić, prenosi Srna.

Cvijanović je juče, tokom posete Vašingtonu, u razgovoru sa američkim senatorima kao zajednički prioritet svih naroda u BiH navela očuvanje mira i stabilnosti, kao i želju za ekonomskim napretkom i saradnjom.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.