CRNOGORAC ODBIO VAKCINU IZGUBIO POSAO I ŠEST MILIONA DOLARA! Slučaj sa koledža trese Ameriku

Izvor: Kurir, 20.Okt.2021, 09:37

CRNOGORAC ODBIO VAKCINU IZGUBIO POSAO I ŠEST MILIONA DOLARA! Slučaj sa koledža trese Ameriku

Nik Rolović američki NFL trener crnogorskog porekla, doneo je odluku da se ne vakciniše protiv koronavirusa, čime je ostao bez posla. On bi, po istom ugovoru sa koledž timom Vašington stejt Kuguarsa, u slučaju otkaza trebalo da dobije novac u visini 60 odsto ugovora što je oko šest miliona dolara, ali klub odbija da mu to isplati, jer smatra da je trener sam kriv za prekid saradnje koja je trebalo da traje do 2025. godine.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Iguain završava karijeru?

Izvor: B92, 20.Okt.2021

Argentinski napadač Gonzalo Iguain mogao bi na kraju ove sezone da završi igračku karijeru...Engleski i američki mediji prenose da bi u slučaju da ga Inter Majami otpusti, Iguain završio karijeru...Iguain ima još dve godine ugovora sa timom Dejvida Bekama, ali bi oni želeli da se reše njegove...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.